Bókaháza Önkormányzata
Bókaháza Önkormányzata
KEZDŐLAP
ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK
JEGYZŐKÖNYVEK
INTEGRÁLT KÖZÖSSÉGI ÉS SZOLGÁLTATÓ TÉR
VÁLASZTÁSOK
Választási szervek
Választási ügyintézés
2024 évi választások
Korábbi választások
PÁLYÁZATOK
KÖNYVTÁR
KÖZÉRDEKŰ ADATOK
HELYI ÉRTÉKTÁR
CIVILEK
GALÉRIA
TÉRKÉP, ELÉRHETŐSÉG
Akadálymentes nézet

6. Orbán napi hegyi parti

Nagyszabású Orbán napi hegyi partit rendezett az Önkormányzat a Bókaháza községért Közalapítvánnyal karöltve. A rendezvény immár hatodik alkalommal került lebonyolításra, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A szőlőhegyen felállított sátraknál főzés, kultúrális programok, a gyermeknap alkalmából vetélkedők, ugrálóvár várta a kicsiket .

Színvonalas borverseny zajlott le, szakértő zsűri bírálta a finom nedűket, értékelve a helybeli szőlősgazdák termését. A falu bora megtisztelő címet Parragi Ferenc vegyes fehér bora nyerte el. A rendezvény legnagyobb hozadéka mégis az, hogy ezen a napon " megtelik" a szőlőhegy, szinte minden borosgazda kinyitja pincejét, hívja a rokonságot, barátokat, akik így egy kellemes napot töltenek el együtt.

A délutáni központi programra is sokan eljöttek, a plébános úr áldása és a műsor után finom vacsora, zenés vidámság várta a jelenlévőket. Remélhetőleg a jövő évi Orbán napon is hasonló programban lesz részünk. Köszönet mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Az Önkormányzat elérhetősége:
8741 Bókaháza, Kossuth u. 6.      tel: 06-83-352-735 és 06-83-552-023
e-mail:onkormanyzat@bokahaza.hu, polgarmester@bokahaza.hu
Adatvédelmi Nyilatkozat

© 2024 - Moksaphoto