Bókaháza Önkormányzata
Bókaháza Önkormányzata
KEZDŐLAP
ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK
JEGYZŐKÖNYVEK
INTEGRÁLT KÖZÖSSÉGI ÉS SZOLGÁLTATÓ TÉR
VÁLASZTÁSOK
PÁLYÁZATOK
KÖNYVTÁR
KÖZÉRDEKŰ ADATOK
HELYI ÉRTÉKTÁR
CIVILEK
GALÉRIA
TÉRKÉP, ELÉRHETŐSÉG
Akadálymentes nézet

képzés az IKSZT-ben

A magyar Nemzeti Vidéki Hálózat támogatásával a Zalai Falvakért Egyesület szervezésében szeptember 19-20-án került megrendezésre Bókaházán a „Szolgáltató faluházak szerepe a településfejlesztésben” című képzéssorozat első programja.

A kétnapos képzésben - amelyet a HROD (Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ) képviseletében Beke Márton és Cs. Nagy Ágnes, a Zalai Falvakért Egyesület részéről pedig Szeder-Kummer Mária tartott - több település művelődésszervezője, IKSZT-munkatársa vett részt.

Az oktatás során a résztvevők hasznos tudásra tehettek szert a közösségi terekről, IKSZT modellről, közösségfejlesztési folyamatokról, önkéntességről, és gyakorlati tanácsokat, ötleteket is kaptak az oktatóktól. Emellett megoszthatták saját tapasztalataikat és meglátásaikat is egymással. Nem utolsó sorban megismerték egymást, a szünetek jó alkalmat adtak a beszélgetésekre a jógyakorlatok cseréjére. A legjobb gyakorlat természettesen Bókaháza, a falu, a közösségei, a kezdeményezések, a jó hangulat, a kedves emberek, a szívélyes fogadtatás, a kellemes környezet és az egymástól tanulás lehetősége.

A lebonyolításban köszönet illeti a Lóth Eszter polgármestert, az IKSZT munkatársát, Grabiczáné Zsuzsát és a falu lakóit, akik remek vendéglátói voltak a rendezvénynek.

Az Önkormányzat elérhetősége:
8741 Bókaháza, Kossuth u. 6.      tel: 06-83-352-735 és 06-83-552-023
e-mail:onkormanyzat@bokahaza.hu, polgarmester@bokahaza.hu
Adatvédelmi Nyilatkozat

© 2022 - Moksaphoto